T.M.S. IMPACT

A căzut un copac peste o persoană în pădurea de lângă Pipirig

Sâmbăta 17.10.2020, în jurul orei 13:11, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane peste care a căzut un copac în pădurea din localitatea Boboiești, comuna Pipirig.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului cu un autoturism de serviciu și o targă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.

Pompierii au coborât pe targă un bărbat de aproximativ 50 de ani, cu fractura deschisă la un membru inferior.

La locul evenimentului a fost solicitată o ambulanță de la SAJ.
La această misiune au participat și un echipaj de la Salvamont și voluntari din cadrul SVSU Pipirig.

Sursa: Purtător de cuvânt – Popa Irina din cardul I.S.U. NEAMȚ

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

CES 2020: AMD a prezentat procesorul cu 64 de nuclee și o serie de plăci video

T.M.S. IMPACT

ATENTIONARE DE GOD GALBEN

T.M.S. IMPACT

Locuri de muncă disponibile de la 2 iunie 2020

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.