T.M.S. IMPACT

Accident rutier cu victime în localitatea Vaduri, comuna Alexandru cel Bun

Accident rutier cu victime in localitatea Vaduri, comuna Alexandru cel Bun. ISU NT

Prin apel la 112, în jurul orei 19:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 , în localitatea Vaduri,  comuna Alexandru cel Bun.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului rutier produs au rezultat trei victime (conducătoarea auto și două pasagere) din același autoturism. Victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele medicale, ulterior fiind transportate la spital.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Sursa: I.S.U NEAMȚ

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Combaterea traficului de persoane, temă discutată.

T.M.S. IMPACT

Persoană dispărută! Ați văzut-o?

T.M.S. IMPACT

Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Agapia, resfințită de Părintele Mitropolit Teofan

Dacian

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.