T.M.S. IMPACT

Accident rutier cu victime în Tarcău

În data de 11.05.2021 prin apel la 112,  în jurul orei 09:54, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Tarcău. O grindă (limitator de gabarit) de la podul CFR  a căzut peste un microbuz în care se aflau cinci persoane.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere (cu modul pentru descarcerare), o autospecială de intervenție pentru salvare de la înălțime și  o ambulanță SMURD – TIM, voluntari cu  două utilaje de la SVSU Tarcău și trei echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Până la sosirea forțelor de intervenție,  o persoană a fost scoasă din microbuz de către participanții la trafic.  Aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital.

Alte două persoane au fost scoase din microbuz de către pompieri,  un bărbat inconștient și o femeie conștientă.  Bărbatului i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din fericire,  acesta a răspuns manevrelor de resuscitare,  ulterior fiind transportat la spital.

Toate cele trei victime (femeie 76 ani, bărbat 74 ani, bărbat 55 ani) au fost transportate de către ambulanțe la spital.

Cu ajutorul unui utilaj de la SVSU Tarcău a fost îndepărtată grinda căzută peste microbuz. Pompierii au descarcerat cele două persoane, fiind vorba de conducătorul auto ( bărbat de 41 ani) și pasagerul din dreapta (bărbat de 47 de ani).

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Pentru degajarea carosabilului a intervenit și  un utilaj de la SVSU Tarcău, pentru îndepărtarea grindei de pe carosabil.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Sursa: I.S.U NEAMȚ

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Declarația pe propria răspundere de care ai nevoie dacă trebuie să ieși din casă

T.M.S. IMPACT

126 de ani de la naşterea Ecaterinei Teodoroiu – „eroina de la Jiu”

T.M.S. IMPACT

Accident rutier cu trei autoturisme și o persoană la spital – Roman

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.