Accident rutier, taxi cu victime la Tîrgu Neamț pe strada Mărășești.

Marți,  26.03.2019, aproximativ la ora 07:47 a avut loc un accident rutier pe strada Mărășești spre Oglinzi, unde au fost implicate un vehicul care efectua taximetrie marca Dacia Logan și altul care se deplasa pe banda opusă.

Este vorba despre un bărbat care era șoferul unuia din autoturisme.

Împreună cu o femeie din autoturism, au fost preluate de către echipajele SAJ și transportate la spital.

La locul evenimentului s-au deplasat 2 echipaje de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

S-au deplasat si 2 echipaje de la SAJ.

Toate persoanele sunt constiente.

Echipajul SMURD de prim ajutor monitorizează o alta persoană care a fost implicată în evenimentul rutier.

Sursa : I.S.U NEAMȚ

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.