Accident rutier, taxi cu victime la Tîrgu Neamț pe strada Mărășești.

Marți,  26.03.2019, aproximativ la ora 07:47 a avut loc un accident rutier pe strada Mărășești spre Oglinzi, unde au fost implicate un vehicul care efectua taximetrie marca Dacia Logan și altul care se deplasa pe banda opusă.

Este vorba despre un bărbat care era șoferul unuia din autoturisme.

Împreună cu o femeie din autoturism, au fost preluate de către echipajele SAJ și transportate la spital.

La locul evenimentului s-au deplasat 2 echipaje de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

S-au deplasat si 2 echipaje de la SAJ.

Toate persoanele sunt constiente.

Echipajul SMURD de prim ajutor monitorizează o alta persoană care a fost implicată în evenimentul rutier.

Sursa : I.S.U NEAMȚ

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]