T.M.S. IMPACT

Cavalerii Cetății

ÎNCEPUTUL

Clubul a fost creat în scop de a ne uni, de a ne uni toți cei ce credem în egalitate, în prietenie și în respect.

Suntem un fel de a doua familie, suntem asemenea devizei mușchetarilor: Unul pentru toți, toți pentru unul.

Pe lângă această amiciție strâns legată, pe noi ne mai leagă și fenomenul motociclismului, un fenomen mai cunoscut de alții, mai puțin pentru ceilalți.

Suntem un grup după cum în rândurile de sus este scris ce se bazează în totalitate pe libertate, pe respect și în primul rând fără șefi.

Cum am realizat acestă familie”?

Ne-am întrunit împreună cu alți motocicliști care nu făceau parte din vreun club sau simpatizați ai motociclismului la începutul lunii februarie 2012 și am hotărât să fondăm un club cu denumirea Cavalerii Cetății.

Deoarece vara este foarte aproape, a trebuit să ne mișcăm repede: am dat la făcut blazonul, am depus actele, și am stabilit conducerea care va decide soarta clubului.

Director: BUNUL SIMȚ!

Directori adjuncți: INTERESELE COMUNE ȘI FRATERNITATEA!

(individualismul și interesele proprii se practică în afara clubului.)

 

CE VREM?

Promovarea motociclismului în toate formele sale pozitive.

P.S. Mulţumim simpatizanţilor şi prietenilor care ne-au oferit sprijinul şi susţinerea.


 

Câteva din ce am mai făcut și noi….

Nunta lui Zbarciu, Roman

Alături le-au fost Cavalerii Cetății 🙂

Plimbare Poiana Largului – 25 martie 2012

Weekend… vreme superbă… oameni cu poftă de viaţă… locuri mirifice ale judeţului Neamţ…

Vârful Ceahlău… ingredientele perfecte pentru o plimbare de nota 10 organizată de câţiva membrii Cavalerii Cetăţii.

 

8 MARTIE PE MOTOCICLETĂ

Pentru Ziua Femeii, 8 Martie, a venit cu muuult soare, Cavalerii nu au mai avut răbdare și au scos motocicletele la drum.

După câteva ture de oraș și împrejurimi am c-am înghețat, așa ne-am retras la un ceai cald la barul care ne este și casa noastră.

Cu aceasta ocazie, cavalerii urează LA MULȚI ANI tuturor femeilor!

Respectul nostru și al membrilor îl poartă și Domnițele din Cavalerii Cetății!

Ce fel de cavaleri am fi dacă nu am avea și partea pe care să o scriem în istorie precum și în poveștile din timpurile în care cavalerii erau călare pe cai și se luptau pentru cucerirea inimii unei domnițe ?!


Multe altele găsiți pe pagina de Facebook a acestora.

Întrebații cei din Cavalerii Cetății cum au ajuns să facă parte din acest grup, ce i-a motivat să rămână și ce părere au despre cei care se întreabă sau îi întreabă despre Cavalerii Cetății ei ne-au răspuns:


”M-a motivat să rămân și să încerc să, înflorim, cât mai mult deoarece am descoperit în noi un potențial mare de tot ceea ce ține de bun simț, ajutor și respect.

Părerea despre cei care se întreabă sau mă întreabă de Cavaleri e una destul de pacifistă.

Mereu necunoscutul e interesant și sunt destul de familiarizat cu întrebările.

Cât despre explicații, etc nu prea dau. Aștept să fim descoperiţi!” B.L


”Să fac parte din Cavalerii Cetății a fost o veste care m-a pus să mă integrez într-un grup de prieteni uniți, o grupare de persoane care împărtășesc aceeași ideologie și anume: fraternitatea, respectul reciproc și promovarea sub orice formă a motociclismului.

Pentru mine Cavalerii Cetății nu înseamnă un club, un grup sau opinia altora asupra noastră, ci o a doua FAMILIE SUFLETEASCĂ!.” C.A


”Motivația este uniunea dintre oameni cu aceleași scopuri și familia ce o formăm prin respectul, ajutorul și încrederea reciprocă, egalitatea este ceea ce definește Cavalerii, pentru că ne bazăm pe forța adunării nu forța unei singure persoane, părerile sunt spuse și tratate în mod egal, problemele și evenimentele se planifică cu ajutorul tuturor.

Mi se pare normal oamenii să ne întrebe sau să se întrebe ce reprezentăm noi ca și “Cavalerii Cetății”, răspunsul meu este același, o familie ce va rămâne veșnic unită indiferent de problemele fiecăruia pentru că suntem toți pentru unul și unul pentru toți.” M.E

ASFALT USCAT TUTUROR!

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Elevi de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” din Tîrgu Neamț la Robo Fair Piatra Neamț – Watify & ETTW

T.M.S. IMPACT

Prof. Emanuel Bălan a lansat cartea „Târgu Neamț. File de istorie”

T.M.S. IMPACT

AȚI VĂZUT-O? – Femeie din Piatra Neamț, de 49 de ani.

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.