Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu”, ediția a XXIX-a, la Piatra Neamț

Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu”, ediția  a XXIX-a la Piatra Neamț

Liceul de Arte “Victor Brauner” din Piatra-Neamt, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Centrul pentru Cultură si Arte „Carmen Saeculare” Neamț, si cu sprijinul Consiliului Județean Neamț și al Primăriei Municipiului Piatra-Neamt, în perioada 28 – 30 noiembrie 2019 organizează cea de-a XXIX-a ediție a Concursului Internațional de Interpretare Muzicala “Emanuel Elenescu”.

 

 

,,Competiția omagiază personalitatea unei figuri marcante a culturii muzicale românești, dirijorul și compozitorul nemțean Emanuel Elenescu, care a lasat posterității, pe lângă evenimentele muzicale memorabile si un fond audio de mare valoare de peste 5000 de minute de muzică, păstrate în fonoteca Radio, de care să se bucure generațiile viitoare. Compozițiile sale Variațiuni simfonice pe o tema românească și Rapsodia română pentru vioară și orchestră au fost distinse cu Mențiunea I, respectiv Premiul al III-lea la Concursul de compoziție “George Enescu”. Timp de 3 zile orasul Piatra – Neamt va fi loc de intalnire a personalitatilor artistice care sunt cooptate in juriul concursului”.  Sursa: I.Ș.J Neamț.

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]