Conferință de presă – Festivalul „B ZONE FOLK ROMÂNIA“, prima ediție, 2-5 mai 2019, în orașul Târgu Neamț

Concurs de tinere talente, ateliere și întâlniri cu artiști naționali consacrați şi internaționali ai genului folk, cu organizatori de festivaluri și evenimente, cu oameni de radio și tv, lansări de cărți și albume, cântece în primă audiție, târg de instrumente muzicale sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru participanții la eveniment. Toate acestea, concertele din cadrul evenimentului și multe altele se vor desfășura pe parcursul celor patru zile ale festivalului în două locații din Târgu Neamț, la Cetatea Neamț și în centrul orașului.

Evenimentul are ca scop promovarea genului de muzică folk în rândul tinerilor.

„B ZONE FOLK ROMÂNIA“ – aflat la prima ediție – este organizat de Consiliul Județean Neamț în asociere cu Primăria orașului Târgu Neamț.

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.