Conferință de presă – Festivalul „B ZONE FOLK ROMÂNIA“, prima ediție, 2-5 mai 2019, în orașul Târgu Neamț

Concurs de tinere talente, ateliere și întâlniri cu artiști naționali consacrați şi internaționali ai genului folk, cu organizatori de festivaluri și evenimente, cu oameni de radio și tv, lansări de cărți și albume, cântece în primă audiție, târg de instrumente muzicale sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru participanții la eveniment. Toate acestea, concertele din cadrul evenimentului și multe altele se vor desfășura pe parcursul celor patru zile ale festivalului în două locații din Târgu Neamț, la Cetatea Neamț și în centrul orașului.

Evenimentul are ca scop promovarea genului de muzică folk în rândul tinerilor.

„B ZONE FOLK ROMÂNIA“ – aflat la prima ediție – este organizat de Consiliul Județean Neamț în asociere cu Primăria orașului Târgu Neamț.

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]