T.M.S. IMPACT

Deschiderea oficială a Zilelor Ion Creangă, la Humulești (1martie 2020)

Marele povestitor humuleştean a fost readus în atenţia locuitorilor urbei de pe malurile Ozanei cu prilejul tradiţionale manifestări Zilele Ion Creangă, aflată la a cincizecea ediţie.

Deschiderea oficială a Zilelor Ion Creangă a avut loc, duminică, la casa memorială din Humuleşti, aici fiind decernat titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului scriitorului Eugen Uricaru. El este cîştigătorul ediţiei 2019 a Premiului Naţional de proză Ion Creangă Opera Omnia, instituit în urmă cu patru ani în cadrul unui eveniment organizat de Centrul Carmen Saeculare şi Consiliul Judeţean, în colaborare cu Filiala Iaşi a Uniunii Scriitorilor.

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Sfânta Liturghie la praznicul Înălțării Sfintei Cruci,Biserica Mănăstirii Înălțarea Sfintei Cruci–Brusturi

Dacian

Lista locurilor de muncă vacante în Neamț – Martie

T.M.S. IMPACT

Slujba cea mare de sfințire a apei, la Parohia Adormirea Maicii Domnului Târgu Neamț

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.