Dorel Vișan – „Omul și taina lui” la Târgu Neamț de Zilele “Ion Creangă”

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 17.30, la Casa de Cultură din Tîrgu-Neamț s-a desfășurat un spectacol deosebit al Maestrului Dorel Vișan intitulat „Omul şi Taina lui” în cadrul Zilelor “Ion Creangă” ediția a XLIX-a organizată de Primăria și Consiliul Local al orașului Tîrgu-Neamț, Consiliul Județean Neamț, Complexul Muzeal Judeţean Neamț, Fundaţia Culturală “Ion Creangă” Tîrgu-Neamț.

Galerie Foto:

Nu la prima sa apariție la Tîrgu Neamț, actorul renumit(cel care a interpretat rolul lui Ion Creangă din filmul: Un bulgăre de humă), acesta a spus multe despre sine, întâmplările sale din numeroasele călătorii în străinătate și desigur despre ce înseamnă respectul pentru Ion Creangă, Eminescu și Veronica.

 

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.