Festival de datini și obiceiuri de iarnă, la Pașcani – a X-a ediție

Municipiul Pașcani a rasunat vineri de dimineață. Sute de urători din mai multe județe au participat la Festivalul de Datini si Obiceiuri de Iarnă, ce a ajuns anul acesta la cea de-a X-a ediție. Debutul evenimentului mult așteptat și viu colorat, a început cu parada formațiilor și alaiurilor prin centrul orașului. Urși, capre, ansambluri folclorice, cerbi și multe alte obiceiuri au defilat sub ochii trecătorilor.

Apoi, pe esplanada din zona Vale, pe o scenă special amenajată, a avut loc spectacolul. Fiecare formație ce a reprezentat câte o localitate și-a făcut rolul cum a știut mai bine.

La final, organizatorii au pregătit pentru fiecare câte o diplomă și o sumă de bani.

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.