Incendiu casă și anexă în Com.Dumbrava Roșie, sat Izvoare.

Marți, 05.04.2019, la ora 15:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o casă şi anexă în com Dumbrava Roşie, sat Izvoare.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Incendiul s-a manifestat violent la acoperișul locuinței, propagându-se și la o anexă gospodărească.

La locul evenimentului s-a mai deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Din fericire nu au fost victime.

A existat riscul propagării la o locuință învecinată, dar s-a reușit localizarea și s-a lucrat la lichidare.

Flăcările au ars acoperișul unei locuințe pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați și  o anexă cu suprafața de aproximativ 60 metri pătrați.

Sursa: ISU Neamț

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.