T M S I

Incendiu casă și anexă în Com.Dumbrava Roșie, sat Izvoare.

Marți, 05.04.2019, la ora 15:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o casă şi anexă în com Dumbrava Roşie, sat Izvoare.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Incendiul s-a manifestat violent la acoperișul locuinței, propagându-se și la o anexă gospodărească.

La locul evenimentului s-a mai deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Din fericire nu au fost victime.

A existat riscul propagării la o locuință învecinată, dar s-a reușit localizarea și s-a lucrat la lichidare.

Flăcările au ars acoperișul unei locuințe pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați și  o anexă cu suprafața de aproximativ 60 metri pătrați.

Sursa: ISU Neamț

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.
Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.
Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]
C.U.I: 38607515

Alte articole

Site-ul www.tmsi.ro foloșeste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și este adaptat GDPR. Accept Mai mult