T.M.S. IMPACT

Incendiu în comuna Țibucani

Luni, 27 aprilie în n jurul orei 21:27 a.c, prin apel la 112 pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Țibucanii de Sus, comuna Țibucani.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț, pompieri voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și voluntari din cadrul SVSU Țibucani.

Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului casei și la două anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la o locuință din imediata apropiere.

Au ars :
– acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp,
– două anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 80 mp, construite în prelungirea locuinței (o bucătărie de vară și o magazie),
– aproximativ 1,5 tone de porumb boabe,
– un mc de lemn de foc,
– 70 de păsări,
– bunuri materiale aflate în interiorul anexelor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de un material combustibil.

Proprietara locuinței, în vârstă de 86 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Sursa: ISU NEAMȚ

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

9 tineri nemțeni admiși la Scoala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni

T.M.S. IMPACT

Vremea pentru 24 de ore în Jud. Neamţ

T.M.S. IMPACT

Comunicat de presă CUPA M.E.C la handbal, ediția 2020

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.