T.M.S. IMPACT

Incendiu la o baracă a Ocolului Silvic Bicaz

În această dimineață a zilei de 20 februarie 2021, prin apel la 112, în jurul orei 05:30, pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o baracă ce aparține Ocolului Silvic Bicaz, amplasată pe raza comunei Tașca.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu o autospecială de stingere.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei barăci (folosită ca depozit de materiale și vestiar pentru angajați) cu posibilitatea propagării la altă baracă și la două taguri amplasate în imediata apropiere.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul/scântei căzut din sistemele de încălzire.

Sursa: I.S.U NEAMȚ

Editor: G. Gafencu

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Tâlhărie și bătăi în Târgu Neamț

T.M.S. IMPACT

Cetățeanul român Marius BALO, aflat în executarea unei pedepse în R. P. Chineză

T.M.S. IMPACT

Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Agapia, resfințită de Părintele Mitropolit Teofan

Dacian

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.