T.M.S. IMPACT

Incendiu la o locuinţă din Farcaşa

Pe data de 14 februarie a.c, pompierii nemţeni au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Frumosu, comuna Farcașa în jurul orei 21:50.

Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unui imobil (cu trei locuințe), cu posibilitatea propagării la alte construcții în vecinătate.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD,  pompieri voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială pentru stingere și pompieri voluntari din cadrul SVSU Farcașa.

Nu au fost victime.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. A ars acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Sursa: Purtător de cuvânt Popa Irina, I.S.U. NEAMŢ

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Ministrul Justiției: Să lovim grupurile infracționale acolo unde le doare mai tare, la bani

T.M.S. IMPACT

Incendiu apartament IAȘI. Persoană decedată!

T.M.S. IMPACT

Ministerul Justiţiei propune eliberarea lui Tudorel Toader din funcţia de membru al Comisiei de la Veneţia

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.