Incendiu la o magazie din comuna Icușești, sat Bălușești

Joi, 23.05.2019, la ora 23:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o magazie în comuna Icușești, sat Bălușești.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o autocisternă. Membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Icușești au acționat cu stingătoare și alte mijloace de stingere pînă la sosirea forțelor profesioniste, reușind localizarea incendiului.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars o magazie realizată din lemn cu învelitoare din tablă, cu suprafața de cca. 15 metri pătrați, bunurile aflate în interiorul acesteia(moară furaje, scule și echipamente electrice, precum și 35 de pui).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la un echipament de iluminat amplasat necorespunzător”.

Sursa ISU Neamț

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.