Incendiu la o magazie din comuna Icușești, sat Bălușești

Joi, 23.05.2019, la ora 23:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o magazie în comuna Icușești, sat Bălușești.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o autocisternă. Membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Icușești au acționat cu stingătoare și alte mijloace de stingere pînă la sosirea forțelor profesioniste, reușind localizarea incendiului.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars o magazie realizată din lemn cu învelitoare din tablă, cu suprafața de cca. 15 metri pătrați, bunurile aflate în interiorul acesteia(moară furaje, scule și echipamente electrice, precum și 35 de pui).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la un echipament de iluminat amplasat necorespunzător”.

Sursa ISU Neamț

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]