Incendiu locuință Comuna Dumbrava Roșie

Incendiu de locuința particulara in com Dumbrava Rosie, sat Dumbrava Rosie. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autocisterna din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

În interiorul locuinței se aflau două butelii de aragaz, care au fost evacuate în siguranță de pompieri. Se lucrează în continuare pentru localizarea și lichidarea incendiului.
SURSA: I.S.U NEAMȚ

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.