Incendiu locuință și anexe gospodărești in localitatea Rediu.

Incendiu locuință și anexe gospodărești in localitatea Rediu. La locul evenimentului se deplasează pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, cu două autospeciale de stingere, în sprijin fiind solicitați și membrii SVSU Roznov și Cândești cu autospecialele de stingere din dotare.
La incendiul din localitatea Rediu se mai deplasează două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
Nu s-au înregistrat victime.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars locuința și anexele gospodărești, pe o suprafață de cca. 300 metri pătrați și 70 metri cubi lemn de foc depozitat lângă casă. Pe timpul intervenției au fost evacuate, din anexe, trei butelii de aragaz. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,mijloc de încălzire locală supraîncălzit ori nesupravegheat(afumătoare)”.

SURSA: ISU NEAMȚ

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.