Incendiu locuință și anexe gospodărești in localitatea Rediu.

Incendiu locuință și anexe gospodărești in localitatea Rediu. La locul evenimentului se deplasează pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, cu două autospeciale de stingere, în sprijin fiind solicitați și membrii SVSU Roznov și Cândești cu autospecialele de stingere din dotare.
La incendiul din localitatea Rediu se mai deplasează două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
Nu s-au înregistrat victime.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars locuința și anexele gospodărești, pe o suprafață de cca. 300 metri pătrați și 70 metri cubi lemn de foc depozitat lângă casă. Pe timpul intervenției au fost evacuate, din anexe, trei butelii de aragaz. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,mijloc de încălzire locală supraîncălzit ori nesupravegheat(afumătoare)”.

SURSA: ISU NEAMȚ

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]