Lansări de carte de ”Zilele Ion Creangă” la CTIC Tg.Neamț

Luni, 4 martie 2019, la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă” a avut loc o frumoasă adunare de scriitori cunoscuți și mai necunoscuți pentru lansări de cărți a fiecărora în parte.

 Aurelian Silvestru, Gheorghe Simon cât și prietenii scriitori care au participat la acest eveniment pe lângă cadrele didactice de la colegiu.

Galerie Foto:

 

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.