Lansări de carte de ”Zilele Ion Creangă” la CTIC Tg.Neamț

Luni, 4 martie 2019, la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă” a avut loc o frumoasă adunare de scriitori cunoscuți și mai necunoscuți pentru lansări de cărți a fiecărora în parte.

 Aurelian Silvestru, Gheorghe Simon cât și prietenii scriitori care au participat la acest eveniment pe lângă cadrele didactice de la colegiu.

Galerie Foto:

 

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]