T.M.S. IMPACT

Microbuz răsturnat cu persoane în Săbăoani

La data de 23.05.2021, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza comunei Săbăoani.

“La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD – TIM.
Un microbuz a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.
În microbuz se aflau trei persoane, conducătorul auto și doi pasageri.

Toți ocupanții microbuzului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor“, a declarat Purtătorul de cuvânt al I.S.U NEAMȚ, Lt. Popa Irina.

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: tmsi@email.com / contact@tmsi.ro

Alte știri

Vremea pentru 24 de ore în Jud. Neamţ

T.M.S. IMPACT

A ars o locuință din localitatea Grumăzești

T.M.S. IMPACT

NOUL MODEL al declarației pe proprie răspundere

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.