T.M.S. IMPACT

Muniție din al doilea război mondial în Comuna Ion Creangă

În 15.10.2020, în comuna Ion Creangă, echipa pirotehnică din cadrul ISU Neamț, pe timpul desfășurării activității de pregătire de specialitate în teren, a descoperit o lovitură de aruncător de  calibru 50 mm, un focos pentru lovituri de aruncător și un cartuș calibru 92 mm.

Cu ajutorul detectorului de metale din dotare, pirotehniștii nemțeni au verificat zona unde au fost găsite elementele de muniție pe o suprafață de aproximativ 500 mp, nemaigăsind alte muniții sau elemente de muniție.

Pirotehniștii au ridicat, transportat și depozitat în condiții de siguranță muniția găsită, care ulterior va fi distrusă.

Muniția găsită provine din Al Doilea Război Mondial.

Sursa: I.S.U NEAMȚ

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

RADIOCLUBUL “Ion Creangă” TÂRGU NEAMT–YO8KZG A ORGANIZAT ZILELE RADIOCLUBULUI ION CREANGĂ TÂRGU NEAMŢ YO8KZG Ediția aXXXIII-a 18 – 20 Iunie 2021 “Amintiri din copilărie La cireșe”

T.M.S. IMPACT

Slujba de pomenire a scriitorului Ion Creangă și a familiei sale la Parohia Sf.Gheorghe din Stânca comuna Pipirig

Dacian

Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Agapia, resfințită de Părintele Mitropolit Teofan

Dacian

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.