T.M.S. IMPACT

Prins sub influența alcoolului la volan! Persoană din Răucești

Un bărbat din Răucești este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Din datele oferite de către  I.P.J. Neamț – Compartimentul Relații Publice puteți afla:

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Tîrgu Neamț au depistat un bărbat de 53 de ani, din Răucești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i   s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: I.P.J. Neamț

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Peste 4.200 de intervenții gestionate de pompieri, în ultimele trei zile, la nivel național

T.M.S. IMPACT

Accident rutier cu trei autoturisme și o persoană la spital – Roman

T.M.S. IMPACT

Incendiu locuinţă în Rediu, com. Bâra

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.