T M S I

Procesiune la peștera Sfintei Teodora de la Sihla

Luni 6 August, conform tradiției, în sunet puternic de toacă, zeci de preoţi şi sute de credincioși au participat la procesiunea făcută cu icoana Sfintei Teodora de la Mănăstirea Sihla la peștera unde Sfânta s-a nevoit. Preoții împreună cu credincioșii au poposit preț de mai bine de jumătate de oră în peștera Cuvioasei Teodora, timp în care au citit Acatistul Sfintei la lumina lumânărilor. Din mica peşteră sfințită prin nevoințele Cuvioasei au răsunat rând pe rând cântările condacelor și icoaselor acatistului. La sfârșitul slujbei Acatistului, încheiată cu stihul „Bucură-te, Cuvioasă Teodora, a Moldovei duhovnicească floare!“, credincioșii prezenți la peștera Sfintei au luat binecuvântare de la preoți.

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.
Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.
Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]
C.U.I: 38607515

Alte articole

Site-ul www.tmsi.ro foloșeste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și este adaptat GDPR. Accept Mai mult