Sișu și Puia (La Familia) susțin manifestația pentru Camelia Smicală.

Rapperii Sișu și Puya (La Familia) vor participa pe 8 martie 2019 la demonstrația organizată pentru întoarcerea copiilor Cameliei Smicală la mama lor.

Evenimentul organizat de Ziua Mamei are loc în fața Ambasadei Finlandei de pe Str. Atena nr. 2bis din București.

Sișu și Puya au postat și un video de susținere pe pagina oficială de Facebook La Familia.

Mihai și Maria Smicală, copiii medicului român Camelia Smicală, sunt ținuți în mod abuziv în sistemul de protecția copilului din Finlanda. Între timp, apar tot mai multe povești despre corupția acestui sistem în Finlanda, dar autoritățile românești se dovedesc neputincioase în a sprijini reunirea copiilor, cetățeni români, cu mama lor originară din Piatra Neamț, căsătorită în Finlanda și despărțită de tatăl abuziv și violent al copiilor.

VIDEO. Hai sa aducem copiii alaturi de mama lor! #omarefamilie Da mai departe mesajul!

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.