T.M.S. IMPACT

Tâlhărie și bătăi în Târgu Neamț

Am primit la redacție o cerere de a mediatiza o faptă de tâlhărie petrecută în orașul turistic de sub Cetatea Neamțu’ care este similară cu altele recent înfăptuite.

Părerea noastră referitoare la această întâmplare este ceea de a atrage atenția cetățenilor în vârstă și mai ales a celor vulnerabili de a sesiza și a cere imediat ajutorul organelor de ordine publică.

Fenomenul relatat de către cetățeanul urbei nu este unul limitat și nu credem că este și ultimul.

Lăsăm relatarea mai jos.

Revenim și cu un punct de vedere din partea poliției locale Târgu Neamț.

“În orașul unde se atrag atâtea fonduri EU în folosul comunității, țin să precizez că pe Al. Zimbrului, pe data de 25.02.2021 ora 19.30, a fost atacat un vecin în casa scării de către 3 indivizi de etnie rroma din localitatea Vânători, la insistentele vecinilor din blocurile alăturate am luat inițiativa de ai prinde pe infractori, la un sprint distanta i-am prins, alaturi de Mihaitza Grigore și Grigore Marius-Petrut și predat poliție nationale
A aduce aminte că strada prost iluminată,ne existând becuri stradale de 5 luni de zile, la o altascara vecină nu trecut de 5 luni a mai fost un caz asemănător.”

Revenim cu detalii și comunicat din partea organelor abilitate.

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

Recrutare pentru profesia militară

T.M.S. IMPACT

Acatistul Icoanei Maicii Domnului ”Lidianca” de la Mănăstirea Neamț

Dacian

Biserica subterană Sfânta Varvara

Dacian

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.