T.M.S. IMPACT

TÂNĂRĂ BĂNUITĂ DE TÂLHĂRIE ÎN TÂRGU NEAMȚ, REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTI

Relatăm și comunicatul de presă din partea Inspectoratului Județean de Poliție Neamț privind evenimentul petrecut în orașul Târgu Neamț de pe data de 25 februarie 2021 pe care l-am relatat mai devreme. 

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

O tânără a fost reținută pentru 24 de ore.

La data de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 70 de ani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla în scara unui bloc din Târgu-Neamț, ar fi fost acostat de o tânără în vârstă de 18 ani și un minor de 14 ani, ambii din Vânători-Neamț, care l-ar fi deposedat prin acte de violență de 47 de lei.

În urma documentării activității infracționale, tânăra a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul acestei zile, aceasta urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: I.P.J Neamț

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: tmsi@email.com / contact@tmsi.ro

Alte știri

Incendiu la o locuinţă din Farcaşa

George

Incendiu în orașul Târgu Neamț

T.M.S. IMPACT

Peste 4.200 de intervenții gestionate de pompieri, în ultimele trei zile, la nivel național

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.