Traversa unui pod în lucru prăbușită în localitatea Stoina

In urma cu cateva momente, in localitatea Stoina din judetul Gorj, o traversa a unui pod in lucru s-a prabusit, fiind ranite 2 persoane (ambele constiente).

Initial, din primele informatii furnizate de apelantul la 112, s-au comunicat 7 victime, sens in care a fost activat imediat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului.

Dupa ajungerea pompierilor la fata locului s-a constat ca doar 2 persoane prezentau diferite leziuni, dar constiente.

Dupa efectuarea recunoasterii de la fata locului, a fost dezactivat Planul Rosu de Interventie, iar cele doua victime vor fi preluate si transportate la spital.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, 1 container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, 1 autospeciala pentru transport victime multiple, 2 ambulante SMURD si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj.

SURSA: ISU GORJ

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]