ULTIMA ORĂ – Incendiu la o magazie lemne și casă la Tîrgu Neamț

Știre în curs de actualizare

Sâmbătă, 16.03.2019, la ora 06:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o magazie lemne din Tîrgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la  Detasamentul Piatra Neamț AT 6503 cu 5 subofițeri.

Incendiul este localizat și se lucrează la lichidare.

Incendiul se manifestă la magazia de lemne și la o locuință cu amprentă la sol de 150 mp. P+1.

Actualizare:

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost:

Depozitarea jarului/cenușei nestinse în apropierea materialelor combustibile.

Proprietarul a aruncat cenușa din sobă lângă o magazie de lemn. Aceasta a ars pe o suprafata de aproximativ 80 mp.

Flăcările s-au propagat la locuința învecinată la care au ars acoperisul pe o suprafață de cca. 100 mp și etajul format din 3 camere.

Sursa: ISU Neamț

Informații privind drepturile de autor:

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt permise copierea, reproducerea conţinutului acestui website numai alături citarea în lead a sursei cu link activ al site-ului www.tmsi.ro. Sunt nepermise recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.Detalii în secţiunea Termeni și condiții.Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile T.M.S IMPACT în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.tmsi.ro.