ULTIMA ORĂ – Incendiu la o magazie lemne și casă la Tîrgu Neamț

Știre în curs de actualizare

Sâmbătă, 16.03.2019, la ora 06:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o magazie lemne din Tîrgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la  Detasamentul Piatra Neamț AT 6503 cu 5 subofițeri.

Incendiul este localizat și se lucrează la lichidare.

Incendiul se manifestă la magazia de lemne și la o locuință cu amprentă la sol de 150 mp. P+1.

Actualizare:

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost:

Depozitarea jarului/cenușei nestinse în apropierea materialelor combustibile.

Proprietarul a aruncat cenușa din sobă lângă o magazie de lemn. Aceasta a ars pe o suprafata de aproximativ 80 mp.

Flăcările s-au propagat la locuința învecinată la care au ars acoperisul pe o suprafață de cca. 100 mp și etajul format din 3 camere.

Sursa: ISU Neamț

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]