T.M.S. IMPACT

Unic Vibes Mobile a ajuns la versiunea 1.9!

Unic Vibes Mobile a ajuns la versiunea 1.9 din data de 13/02/2018!

Au fost aduse noi îmbunătățiri, excluderea reclamelor din aplicație, un nou update la serverul de emisie având conexiunea stabilă prin fibră optică, calitatea sunetului este de 320Kbps și multe alte bug-uri reparate.

P.S: Permite-i Sistemul de operare Android este protejat împotriva instalării aplicațiilor neautorizate prin metoda sideload folosind o opțiune care se află în panoul de Setări al dispozitivului. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să permiți instalarea aplicațiilor prin metoda sideload.

Pentru aceasta, trebuie să deschizi panoul de Setări al dispozitivului și să activezi această opțiune.

Derulează lista de aplicații până găsești aplicația Setări și apasă pe ea pentru a deschide opțiunile dispozitivului.

Odată ajuns în panoul de Setări, derulează lista de opțiuni până găsești categoria Securitate sub secțiunea Dispozitiv.

NOTĂ: În unele implementări de Android, calea pe care trebuie să o urmezi este diferită: “Setări -> Sistem -> Setări suplimentare -> Confidențialitate”.

Printre diferitele opțiuni legate de securitate, opțiunea care permite sau restricționează instalarea aplicațiilor prin metoda sideload este cea care se numește Surse necunoscute. Apasă pe ea pentru a o dezactiva.

Sistemul îți cere o confirmare finală pentru a se asigura că aceasta este într-adevăr ceea ce dorești.
Citește avertismentul și apasă pe OK pentru a continua.

Cu această opțiune setată pe modul Pornit, ești acum pregătit să instalezi aplicația noustră deoarece nu am introdus-o în Google Play încă.

După instalarea aplicației, pentru o bună siguranță a sistemului de operare puteți activa înapoi opțiunea pentru restricționarea pentru instalarea aplicațiilor provenite din alte surse decât Magazinul Play.

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]

Alte știri

#Stop Apelurilor False La 112.

T.M.S. IMPACT

Cerere de reexaminare asupra Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe

T.M.S. IMPACT

Five Finger Death Punch a lansat un nou episod din „Quarantine Theatre 2020”

T.M.S. IMPACT

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor în conformitate cu reglementările GPRD. Accept Detalii..

Politica de confidențialitate.