Ziua Națională a României – 1 decembrie 2019 Piatra-Neamț

Prefectul județului – Daniela SOROCEANU, alături de subprefectul – Doru Nicolae UNGUREANU, au participat ieri, 1 decembrie a.c. la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, organizate în colaborare cu Garnizoana Piatra-Neamț.
Evenimentul a debutat cu un cocktail de bun venit, în incinta Palatul Administrativ, la care au luat parte șefi ai structurilor din sectorul național de apărare, ordine publică și siguranță națională, șefi ai serviciilor publice deconcentrate, reprezentanți ai Consiliului Județean Neamț, ai instituțiilor de cultură din județ, reprezentanți ai autorității locale pietrene, însoțiți de membri ai delegațiilor străine din orașele înfrățite care au răspuns invitației de a participa la Ziua Națională a României.
Începând cu ora 12.00, în Piața Ștefan cel Mare a municipiului a avut loc o ceremonie militară și religioasă, urmată de defilarea militarilor, a tehnicii militare și de intervenție, cât și a drapelelor de luptă specifice structurilor participante.
Începând cu ora 16.00, prefectul județului a primit onorul militar și de la Garnizoana Roman, cu ocazia manifestărilor organizate de autoritatea locală, în centrul municipiului, după ce a fost întâmpinat cu pâine și sare de primarul municipiului.
La manifestare au mai luat parte parlamentari și alte oficialități locale.
Evenimentul s-a finalizat cu retragerea militarilor din structurilor sectorului național de apărare, ordine publică și siguranță națională cu torțe, fiind urmat apoi de un frumos foc de artificii.
“Cel mai frumos cadou pentru România, este ca vocile românilor să se adune într-un singur ecou și să rostească: “ Trăiască, România!”, a declarat prefectul județului, Daniela SOROCEANU.

Purtător de cuvând al Instituției Prefectului – Județul Neamț,
Bogdan Tablan

       

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]