Ziua Vânătorilor de Munte la Târgu Neamț

Astăzi (01.11.2019), Prefectul județului Neamț Daniela SOROCEANU, , alături de Nicolae-Doru UNGUREANU, subprefect, autorități județene și locale, personalități civile și militare, a participat astăzi, 01 noiembrie a.c., la sărbătoarea Zilei Vânătorilor de Munte, la invitația primarului orașului Târgu Neamț, domnul Vasilică Harpa.
Activitatea de comemorare a ostașilor români căzuți la datorie în Primul Război Mondial s-a desfășurat la Monumentul Mausoleu al Vânătorilor de Munte, a început cu intonarea Imnului Național al României și ceremonia religioasă, au urmat alocuțiunile și depunerea de coroane din partea autorităților, și s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare prin fața Monumentului Vânătorilor de Munte din centrul orașului Târgu Neamț.

”În aceste zile cinstim curajul și devotamentul tuturor vânătorilor de munte, militari activi, în rezervă sau în retragere, ceea ce au dovedit de-a lungul anilor în toate acțiunile militare îndeplinite în țară și străinătate.
Cu prilejul împlinirii a 103 ani de la înființarea Trupelor de Vânători de Munte, îi felicit pe toți cei care au ales o astfel de carieră militară, le doresc succes în îndeplinirea misiunilor ce le revin ca apărători ai valorilor strămoșești.
Glorie și onoare vânătorilor de munte!„ a declarat prefectul, Daniela SOROCEANU.
Purtător de cuvânt al Instituției Prefectului – Județul Neamț, Bogdan Tablan.

Sursa via: Instituția Prefectului JUDEȚUL NEAMȚ

 

Conținutul website-ului www.tmsi.ro este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site de către T.M.S IMPACT sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind T.M.S. IMPACT sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Site-urile web care preiau informaţii vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „sursa: www.tmsi.ro", cu link activ către site-ul www.tmsi.ro.

Email: [email protected] / [email protected]